Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

ConriN - nordiskt forskarnätverk

ConriN är ett forskarnätverk som består av närmare 320 nordiska konsumtionsforskare från olika ämnen och organisationer. ConriN står för Consumer research interdisciplinary Network. Nätverkets syfte är att verka för tvärvetenskaplig konsumtionsforskning över de nordiska ländernas gränser.

Nätverkets mål är:

  • att etablera kontakter och öka samarbetet mellan nordiska forskare från olika discipliner
     
  • att öka förståelsen för konsumtionsforskningens bredd
     
  • att generera nya infallsvinklar och perspektiv på konsumtion

ConriN är öppet för disputerade forskare och forskarstuderande i Norden som har intresse för forskning om konsumenter och konsumtion. Om du vill gå med i ConriN skicka ett mejl till cfk@cfk.gu.se

Medlemmar i ConriN får regelbundet ett elektroniskt nyhetsbrev med information om övriga forskare i nätverket och deras projekt samt information om vad som är på gång inom konsumtionsforskningen i Norden och internationellt.

Forskarnätverket drivs av Centrum för konsumtionsvetenskap (CFK) vid Göteborgs Universitet. CFK är Sveriges största centrum för konsumtionsforskning.

Sidansvarig: Henric Karlsson |Sidan uppdaterades: 2014-06-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?