Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Vem är den svenske "foodien"?

Nyhet: 2018-02-21

Under de senaste åren har restaurangkonsumtionen vuxit mycket. En förklaring är ett allmänt ökat intresse för mat och för restaurangscenen i stort. Ökningen har bland annat skett i samklang med uppkomsten av den så kallade "foodien". Sofia Ulver, docent i marknadsföring vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet, reder ut vem den svenske "foodien" är och analyserar den ökande restaurangkonsumtionen.

Läs hennes texter i Konsumtionsrapporten 2017 (kapitel 2), eller på vår forskningsblogg: www.gri-bloggen.se

Läs också pressmeddelandet om Konsumtionsrapporten 2017.

 

AV:

Sidansvarig: Henric Karlsson |Sidan uppdaterades: 2011-06-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?