OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!

Pengar till nätverk för forskning om barnbarn och mor/farföräldrar

Nyhet: 2017-06-26

Nätverket Grandparents and grandchildren in consumer culture har fått 700 000 DKR från Danmarks forskningsråd för projektet ”Consumption and intergenerational relationships. Broadening interpretive research on family consumption by focusing on the grandparent-parent-grandchild relationship.” Fokus ligger på teori- och metodutveckling på området. Malene Gram, Aalborg universitet är projektledare med CFK (Helene Brembeck och Barbro Johansson) och Universitetet i Edinburgh (Stephanie O’Donohoe) som partners. Bl a skall tre tvådagars seminarier ordnas, det första i Göteborg i mars 2018.

AV:

Sidansvarig: Henric Karlsson |Sidan uppdaterades: 2011-06-21