Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Nytt forskningsprojekt om bilparkering och hållbar mobilitet.

  [2017-11-15] Ulrika Holmberg från CFK och Frances Sprei från Chalmers tekniska högskola har fått 2,9 miljoner från Formas för det treåriga projektet Parkeringsnormer och mobilitetstjänster för hållbar mobilitet, som genomförs i samarbete med representanter för bostadsbolag och kunskapscentra.

 • Nytt forskningsprojekt: Alternativa matmarknader

  [2017-11-13] Christian Fuentes och Maria Fuentes har fått 3 miljoner kronor från Formas för projektet Alternative Food Markets: Promoting new modes of food provisioning and consumption. Projektet pågår i tre år och syftar till att utveckla ny fördjupad kunskap om hur alternativa livsmedelsmarknader kan organiseras, upprätthållas och utvidgas.

 • Hallå där Karolina Westling...

  [2017-11-07] Hallå där Karolina Westling, arrangör av symposiet den 27 november på temat Barn och unga i möte med visuell kultur.

 • Intervjuad om vegansmink och lyx

  [2017-11-01] Magdalena Petersson McIntyre, docent och forskare vid Centrum för konsumtionsvetenskap, har intervjuats av tidningen Daisy Beauty om trenden med veganskt smink, samt om vilken roll lyxkonsumtion fyller för konsumenter.

 • "Svensk integrationspolitik väldigt top-down"

  [2017-10-25] Den 26 oktober samordnade Andreas Diedrich ett panelsamtal på Svenska ambassaden i Washington om migration. På uppdrag av Center for Global Migration, Göteborgs universitet, presenterades svensk forskning om migration och arbetsmarknadsintegration av utrikes födda. Bland annat pratade han om den svenska integrationsmodellens fokus vid mätbarhet och vilka konsekvenser det får.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

Sidansvarig: Henric Karlsson |Sidan uppdaterades: 2011-06-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?